Welkom in 2018!

Gelukkig nieuwjaar! Het is 2018, en dat betekend een nieuwe en frisse start. En dat betekend ook het bestaan van deze blog. De afgelopen maanden zijn wij er onwijs druk mee geweest, en nu is het dan zover. We zijn LIVE!

Een heel nieuw jaar en een nieuwe blog. Wij ( Demi, Jora, Rowenia en Carolien), besloten ergens in Oktober 2017, om samen een blog te beginnen. Sindsdien zijn we bezig met allerlei voorbereiding om hem daadwerkelijk te starten, en nu zijn we hier. Het is ons gelukt, we zijn live!

Welkom in 2018!

Een meidenblog waar we in eerste instantie 2 keer per week gaan schrijven. Dit zal zijn op de maandag en donderdag. Omdat we een groepje van 4 meiden zijn, schrijven we elk 2keer per maand. Zo kunnen we het natuurlijk ook nog combineren met onze persoonlijke blogs.

| Voor meer informatie over ons ga je naar de speciale pagina die we daarvoor hebben gemaakt. |

Wil je ons beter leren kennen lees dan zeker de 4 artikelen die al online staan. In die artikelen vertellen we elk wie we zijn, en wat wij komen doen op deze blog.

Op deze blog kun je veel verwachten. We hebben ervoor gekozen om het een echte meiden blog van te maken. Waar je natuurlijk ook terecht kunt als je al wat ouder bent, maar wel interesse hebt in deze onderwerpen.

Een nieuw begin

Natuurlijk is het nog wat vroeg op deze eerste dag van het nieuwe jaar, en je bent ook vast nog niet wakker zodra dit artikel online komt. Maar op deze eerste dag van het nieuwe jaar zet je de eerste stap voor verandering. Je wilt gaan sporten, of misschien ga je wel een nieuwjaarsduik doen. Wat je ook wilt gaan doen, wij wensen je heel veel succes met het behalen van je nieuwe doelen. Of misschien doe je wel helemaal niet aan die wensen, en vind je het allemaal wel best zo. Ook dan wensen we je heel veel succes, plezier, liefde, geluk en gezelligheid in dit nieuwe jaar.

Kijk gezellig even rond op deze blog, en kom nog eens terug!

Liefs,

Carolien

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.