Wie is… Rowenia

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze blog.Ik ben een van de meiden die gaat schrijven op deze blog. Waar ik zoal over zal schrijven is onder andere beauty, Lifestyle en af en toe een diy.

Maar wie ben ik?  Ik ben Rowenia, 25 jaar en blog nu bijna twee jaar op mijn eigen blog (www.RustigSamen.nl). Op mijn eigen blog kun je van alles lezen wat mij zoal bezig houd en waar mijn interesses liggen.

Op deze blog hoop ik samen met de andere meiden een leuke en diverse blog te creëren waar voor ieder wat wils te lezen is. Daarnaast is schrijven onze passie en vind ik het persoonlijk erg leuk om samen deze uitdaging aan te gaan.

Hoe ik bij deze blog betrokken ben geraakt dat is denk ik wel een leuk verhaal voor jullie. Ik zag het bericht van Carolien al op twitter verschijnen maar zat erg in twee strijd of ik dit wel moest doen, na een berichtje van Carolien met de vraag of ik mee wou doen en even overleg met haar heb ik besloten om toch mee te doen. Ik moet zeggen tot nu toe bevalt het mij erg goed en ben ik blij dat ik hier deel van uit mag maken.

Liefs,

Rowenia

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.