Wie is… Carolien

Heej!

Mijn naam is Carolien, en ik ben 1 van de 4 bloggers die schrijft op deze blog. In oktober 2017 kwam ik op het idee om een blog te beginnen met een aantal meiden. Hoe dit precies vorm kreeg, vertel ik je graag nog eens in een ander artikel. Voor nu stel ik mij graag aan je voor.

Ik ben dus Carolien, 24jaar oud, en houd erg van bloggen. Ik blog al sinds februari 2013, en sinds oktober 2015 heb ik mijn eigen domein genaamd; http://www.liefscarolien.nl

Daar schrijf ik elke dag over 1 van de vele onderwerpen die ik interessant vind. Neem zeker eens een kijkje als je meer over mij wilt weten.

Op deze gezellige meidenblog ga ik elke maandag in de oneven weken een artikel schrijven. Samen met Demi schrijf ik gezellig de maandagen voor je, waarin ik je hopelijk veel leuke en nieuwe dingen kan gaan vertellen. Wat je van mij kunt verwachten zijn bijvoorbeeld pretpark beoordelingen, lifestyle gerelateerde artikelen, en af en toe een beauty artikel. Ik ben geen meisje-meisje, maar vind het spelen met makeup wel erg leuk voor bijvoorbeeld halloween, of carnaval.

Liefs,

Carolien

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.